Najzanimljiviji sajt Balkananajružniji pas
Peanut, je dvogodišnji mešanac i ovog psa zaista malo ko bi voleo da ima,jer ovaj pas je pobednik izbora za najružnijeg psa ove 2014 godine!...


Vasnica Holly Chandler,najružnijeg psa na svetu zahvaljujući njegovoj ružnoći osvojila je 1.500 dolara nagrade kao i trofej. Holi tvrdi da je ovog ružnog psa pronašla u azilu za pse iako ima specifičan izgled zbog kojeg djeluje kao da reži, on je veoma umiljat pas.

Inače ovaj izbor za najružnije psa je 26. po redu i se održava u Kaliforniji, takmičari psi trebali su zadovoljiti nekoliko kriterijuma: posebni i neobični atributi,ličnost i da su naravno, prirodno ružni.

Holly dodaje da je Peanut još kao štene bio teško opečen te da je jedan od razloga udomljenja bio i taj što želi podići svest o zlostavljanju životinja, a osvojeni će iznos potrošiti kako bi platila troškove lečenja drugih životinja,

 "Njegova njuška druge bi možda uplašila, ali meni je rastopilo srce. Neka vas njegovi zubi ne uplaše, ne reži, smeje se zbog svega što je prošao kao štene", dodala je na kraju intevjua Holi.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala