Najzanimljiviji sajt Balkana

najmlađa mama u istoriji čovečanstva
Davne 1938. godine jedna raščupana Peruanka ušla je u bolnicu i zamolila doktora da iz njene petogodišnje ćerke "istera zle duhove".Ali doktore je zaprepastilo ono što su otkrili devojčica je bila trudna odnosno u stomaku je nosila bebu.!...


Ime te petogodišnje devojčice je bilo Lina Medina,ako ne znate ona je najmlađa majka u istoriji, porodila se carskim rezom sa pet godina, sedam meseci i 17 dana!

Njen sin Herardo Medina živeo je 40 godina i preminuo 1979. od bolesti koštane srži.Kada je imao deset godina saznao je da mu Lina nije starija sestra već njegova majka.

Devojčica je prvu menstruaciju dobila u osmom mesecu života i njeno polno sazrevanje odvijalo se munjevitom brzinom. Sa četiri godine imala je formirane grudi, a sa pet kosti kao u tinejdžerke.


Ime bebinog oca i okolnosti pod kojima je ostala u drugom stanju nikada nije otkrila. Njen otac je uhapšen zbog sumnje na seksualno zlostavljanje, ali je kasnije pušten usled nedostatka dokaza.

Medina se sedamdesetih udala za Raula Hurada, sa kojim je dobila još jednog sina.

Stanovnica siromašnog naselja u Limi već decenijama odbija da razgovara sa radoznalim novinarima. Lina Medina danas ima 80 godina.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala