Najzanimljiviji sajt Balkanaloto listic

Svi znamo da većina ljudi koji dobiju loto ili džek pot premiju promene svoj život iz korena.Ipak, da dobijanje lutrijske premije nekada znaju da koštaju vlasnike pokazuje i ovih pet lutrijski primera....

Ovo su pet primera gde su srećni dobitnici završili kao nesrećni odnosno lutrijski dobitak je bila njihova najgora stvar koja im se mogla desiti u životu:

1. Vivijen Niklson je poznata po izjavi kako treba “trošiti, trošiti, trošiti”. Ona je 1961. godine osvojila lutrijsku premiju od 152.319 funti. Od tada je postala udovica i udavala se još četiri puta. Doživela je moždani udar, lečila se od alkoholizma, i bila je Jehovin svedok.

Pokušala je samoubistvo i provela je dosta vremena i u ludnici. Po njoj je snimljen i film "Trošiti, trošiti, trošiti!". Vivijen sada živi od svega 87 funti nedeljno!


2. Evelin Adams je čak dva puta osvojila džek pot odnosno loto premiju: 1985. i 1986. godine.Napominjeo va sa da šanse za dva dobitka su jedan u 17 miliona! Evelin je osvojila 5.4 miliona dolara i sve izgubila na kocki, osim svoje stare kamp-kućice.


3. Majkl Kerou  madić sa svojih 19 godina osvojio je loto premiju od 9.7 miliona funti . Problematičan i sa poremećajem pažnje,Majkl je odmah kupio četiri kuće u Velikoj Britaniji, vikendicu u Španiji, dva BMW-a i dva mercedesa i deonice engleskog fudbalskog kluba.Održavao je derbi demoliranih automobila, u svom dvorištu!

Izgubio je sav novac završivši u zatvoru, i sada radi u fabrici proizvodnje biskvita, jer nije mogao da povrati svoj prvobitni posao đubretara.


4. Čanac Li iz Mizurija osvojila je loto dobitak u iznosu od 18 miliona dolara 1993. godine Te je velikodušno je donirala loto novac crkvama, a 2001. je proglasila bankrot. Ostalo joj je svega 700 dolara na dva bankovna računa.!


5. Džek Vitaker je osvojio loto premiju 315 miliona dolara. Iz dobrih verskih namera počeo je da donira novac crkvi i u humanitarne svrhe.Ipak kako to biva i u ovoj priči njegova sreća nije dugo trajala.

Uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju, potrošio je više od 100.000 dolara u striptiz klubu, a čak 745.000 dolara mu je ukradeno iz automobila.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala