Najzanimljiviji sajt Balkanairma Bule nastavila pevati 45 minuta nakon ujeda zmije i umrla

Pop pevačica Irma Bule (29) iz Indonezije tragično je preminula pred publikom na svom koncertu nakon što ju je na pozornici ujela kraljevska kobra!...

Pop pevačica Bule bila je poznata u javnosti po tome da tokom svojih koncerata nosi zmije oko vrata, to je bio deo njenog pevačkog nastupa u Karawangu na zapadnom delu ostrva Jave..

Irma je u jednom trenutku dok je pevala svoju drugu pesmu stala je na zmijin rep. Kobra ju je zatim ugrizla za bedro opisao je jedan od  njenih fanova koji se našao u publici u tom trenutku

Pevačici je odmah nakon ugriza pristupio "krotitelj zmija" koji joj je ponudio zmijski protuotrov, ali ga je ona odbila.

Nesrećna, pevačica mislila da je zmiji isceđen otrov, jer na svim svojim nastupima koristi zmije koje nemaju otrov. Misleći da zmija nema otrova posle ujeda Irma je nastavila pevati narednih 45 minuta pred svojim fanovima pre nego je pala u nesvest pred šokiranom publikom.

Kada je kolabirala i počela povraćati hitno su je odvezli u bolnicu, ali joj više nije bilo spasa - pevačica je umrla. Policija je u međuvremenu pokrenula istragu te je ispitala svedoke iz publike.

Inače kraljevska kobra je najveća otrovna zmija na svetu i zapravo uopšte nije kobra, nego je jedni pripadnik svoje porodice zmija latinskog imena Ophiophagus, što znači "žderač zmija".Glavna su joj prehrana druge zmije, a ljude izbgava u "širokom luku" Može da naraste do ogromnih 5.7 metara a neki primerci mogu dostići težinu i do 13 kilograma.

Zanimljiva je činjenica, da je njen otrov slabiji od onih iz porodica kobri, ali ga zbog svoje veličine može ubrizgati preko 500 mg u jednom ugrizu, što je dovoljno da ubije gotovo 20 ljudi!

Pogledajte  video:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala