Najzanimljiviji sajt Balkanapizza

Endi Riči koji radi kao menadžer popularnog lanca picerija "Domino"s"  u svojoj  karijeri dobijao je dosta porudžbina pizza ali ni jendu kao ovu:da nahrani ceo avion pun gladnih, umornih i nervoznih putnika....


Pilot aviokompanije Frontir erlajns pozvao je piceriju u Šajenu i naručio pice za 160 putnika i članova posade kako bi se iskupio za kašnjenje.

Riči i njegova dvojica zaposlenih pripremili su 35 pica i poslali ih na aerodrom. "Doneli smo ih do šaltera za čekiranje i onda je osoblje ispratilo našeg vozača do aviona gde su pice predate stjuardesama", rekao je Riči.

Avion je leteo iz Vašingtona ka Denveru ali je zbog nevremena morao da sleti u Šajen. Avion je već kasnio, a zbog nevremena je to kašnjenje produženo za još dva sata, prenose američki mediji.

Ispostavilo se da u avionu nije bilo hrane zbog čega se pilot odlučio na ovaj potez. Prema rečima jednog od putnika pilot se oglasio rečima: "Dame i gospodo, Frontir erlajns je možda jedna od najjeftinijih aviokompanija u SAD ali vaš kapetan nije cicija".

I poručio pice za ceo avion.Riči je potvrdio da je pilot platio kreditnom karticom račun, koji je iznosio više stotina dolara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala