Najzanimljiviji sajt Balkana


Pas simba


Pilot kompanije "Air Canada" morao je da prinudno spusti avion ni više ni manje nego da bi spasio život psu koji je bio u njegovom avionu.....

Problem je nastao kada se u avionu u prtljažnom delu isključilo grejanje gde je bio smešten pas Simba, rase francuski buldog.

Pas je trebalo da leti od Tel Aviva do Toronta, ali je pilot smatrao da pas nije bezbedan odnosno neće preživeti toliko dug let u tom delu aviona bez grejanja

Temperature iznad Atlantikog okeana su se spustile na -60 stepeni van aviona a temepratura nešto ispod nule u prtljažniku aviona. Da ne bi rizikovao život psa, pilot je spustio avion u Frankfurtu, gde je buldog prešao u drugi avion koji je iamo grejanje u prtljažnom delu.

"To je moj pas, on je meni kao dete. Simba je meni sve" izjavio je posle sletanja i ovog čudnog događaja vlasnik psa je kada je preuzeo na aerodromu Pirson.

Neočekivano sletanje u Frankfurt produžilo je let za sat vremena i petnaest minuta, a avio kompaniju "Air Canada" je koštalo dodatnih 10.000 dolara.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala