Najzanimljiviji sajt Balkana

Sean Connery

 Proslavljeni škotski i svetstki glumac Šon Koneri poznat po filmovima agentu Dzemsu Bondu,nekoliko je puta odbio snimiti reklamu za svetsku poznatu kompaniju Apple
1998. godine sadašnji direktor kompanije Apple Stiv Dzobs je u nekoliko navrata pokušavao da nagovori glumca Šona Konerija da snimi reklamu za Apple.Šon je posle nekoliko negativnih odgovora Stivu Dzobsu ,odlučio na svoj način objasniti

direktoru Apple kompanije da nije zainteresovan i jednom za sva vremena ga uveri da od snimanja reklame nema ništ i nikad neće ni doći.

 Šon Koneri svoje posljednje upićeno pismo sa "ne" Apple kompaniji donosno Stivu rekao davne 1998. godine,dok je originalno pismo objavljeno na Twitteru.prenosimoga slikom u celini...kao i prevodom za one koji ne znaju engleski jezik.
pismo šon konerija
Sadržaj pisma koje je napisao Šon Koneri Stivu:


 "Gospodine Jobs,

 Ovo ću Vam reći još samo jednom. Vi razumete engleski, zar ne? Neću prodati svoju dušu Appleu, kao ni bilo kojoj drugoj kompaniji. Ne interesuje me "menjanje sveta" koje vi spominjete.Vi nemate ništa što meni treba i što želim. Vi ste prodavač računara, a ja sam je*eni James Bond.Ne mogu zamisliti brži način uništavanja svoje karijere od pojavljivanja u jednoj od vaših reklama.Molim Vas da me više ne kontaktirate"


i tako je  uspeo da natera direktora Apple kompanije da odustane od svog plana angažovanja poznatog glumca za apple.

 
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala