Najzanimljiviji sajt BalkanaDa li bi ste probali najljući sendvič na svetu "Plameni pakao"?Ovaj  sendvič je na skovill skali ocenjen sa  2.3milliona skolvila - više od odbrambenog spreja a skoro u rangu policijskog biber spreja!....

Osoblje u prodavnici u Latchfordu, Cheshireu, moraju da nose dva para rukavica da pripremili jelo,odnosno sendvič. "Plameni pakao"' je 400 puta ljući od tabasko sosa i  250 puta ljući od jalapena.


Kreator ovog najljućeg sendviča na svetu , Simon Neš smatra da bi ovaj izuzetno ljuto sendvič bio savršeni lek za mamurluk posle velikog noćnog izlaska.

"Želeli smo da nešto što bi oteralo mamurluk jutro posle žurke,nešto što bi vratilo mamurne u neku normalu", izjavio  je Simon za novnske medije Britanije

Za sada niko nije uspeo da ispuni izazov odnosno pojede sendvič, "Plameni pakao" za deset minuta, čime bi osvojio besplatnu hranu za sedam dana.U sendviču Plameni pakao se nalaze šnicla, halapenjo paprike, luk, sir i sos od dvije pakleno ljute paprike - škorpije s Trinidada i but džolokije.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1