Najzanimljiviji sajt Balkana
"Grilovi" sa dragim kamenjem su ukrasi za zube,ove ukrase možemo videti kod nekih hip-hop zvezda i repera.Jedan novi neobični MP3 player koji je i zanimljiv, najverovatnije će postati hit kada se nađe u prodaji..

Neobičnost ovog playera( ili modnog dodatka kako vam volja) je u tome da ga nosite u ustima a ako ga budete nekada hteli da imate njegovo puno ime je "Play-A-Grill".Player će se uskoro  pojaviti za komercijalnu upotrebu tj. na tržištu dok mu je cena još uvek nepoznanica.

Neobični i nadasve zanimljivi MP3 player se,kači za zube a sa njim upravljate putem svog jezika.Zubni mp3 player,za koji će se mnogi "otimati" dizajnirala je Aisen Caro Chacin,inače student Nove škole dizajna u New Yorku u SAD-u.

digitalni MP3 player u ustima kako smo rekli se kontorliše pomoću vašeg jezika,tako da sami možete dodirom na njega da povećate ili smanjite jačinu zvuka ili da promenite pesmu, dok muzuka koja se čuje sa MP3 playera je dovljno jaka da se čuje i bez slušalica.Muzika se prenosti putem kostiju lobanje do unutrašnjeg uha. onoga ko nosi ovaj mp3 player.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala