Najzanimljiviji sajt Balkananovac vracanje starica
Jedan nemenovani 27-godišnji Francuz, je odlučio da posle tri godine vrati 20 hiljada evra koje je ukrao sa svojim saučesnikom .od sedamdesetogodišnje starice... decembra 2013. godine a sve zbog toga jer ga je izjedala krivica.

20. decembra 2013. godine tada sedamdesetogodišnja strarica je otišla u banku gde je podigla 20 hiljada evra, a samo nekoliko minuta kasnije, nakon izlaska iz banke postala je žrtva pljačke nemenovanog pljačkaša.

U martu ove godine kada se vratila kući, starica je videla je ispred vrata jedan veliki buket cveća, bez ikakve posvete.

Nekoliko dana nakon što je primila buket cveća, jedan muškarac joj je pozvonio na vrata, a u rukama je imao još jedan buket. Baki i njenoj kćerki je s buketom uručio i kovertu u kojoj se nalazilo 20 hiljada evra.

Policija je tek 22. maja ove godine uspela da uđe u trag pljačkašu koji je uhapšen, a brzo je i priznao da je on bio jedan od dvojice koji su pre četiri godine opljačkali baku ispred banke.

Nije želeo da kaže ime saučesnika, ali je priznao da je to bila velika greška i da se od tada neprestano kaje. Pušten je da se brani sa slobode, ali ga uprkos svojoj "poštenosti" ipak čeka suđenje.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala