Najzanimljiviji sajt Balkana
banka koju je pokušao opljačakti Niverson
Za Pola Niversona(61) iz Velike Britanije, moglo bi se reći da je jedan od najnesposobnijih pljačkaša banke.Niverson je ušao u poslovnicu banke NatWest u Kentu, i izvadio nož iz džepa i prislonio ga na vrat gospođi koja je radila na šalteru banke...

Pljačkaš banke Niverson je je tad zahtevao da mu prebaci 500 funti na njegov račun, ipak službenica na šlateru je u jednom trenutku uspela da uključi alarm, a pljačkaš Niverson je odmah pobegao glavom bez obzira.

Kraljevski sud Mejdstona, pred kojim je nespretni lopov na kraju završio, navodi da je odmah po bekstvu, Pol Niverson pokušao da opljačka drugu (HSBC) banku, koja se nalazila svega 200 metara dalje.

Ali ista taktika ponovo nije urodila plodom i tako je Niverson uhapšen ubrzo nakon ove druge propale pljačke

Nespretni lopov je rekao policiji po hapšenju da je bio bez prebijene pare i da mu je novac bio potreban da rezerviše let za Krf, gde je imao intervju za posao - da postane trener golfa.

Deni Mur, koji je branio Pola Niversona na sudu, rekao je da njegov klijent nikada ranije nije imao problema sa zakonom, kao i da je njegov plan da postane pljačkaš banaka bio "smešan" i da drugačiji ishod nije bio moguć.

Britanac je na sudu priznao da je kriv za pokušaj pljačkanja dve banke i posedovanje noža ipak sud nije bio milostiv Niverson je osuđen na dve godine zatvora.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala