Najzanimljiviji sajt Balkana
"Burger king" restoran u Stoktonu u Kaliforniji bio je na meti dvojici pljačkaša.Ovo dvoje mladih pljačkaša su imali nameru da dođu do poveće svote dolara.Ali,njihov plan im se izjalovio,zbog neobične stvari... koja im se desila,njima je ukraden automobil koji im je bio potreban za beg posle pljačke!

Mladi pljačkaši Džeremi Lovit (22)  i njegov lopovski ortak Gabrijel Gonzales (19) upali u "Burger king" s namerom  da ga opljačkaju ali nisu pretpostavljali da će im neko od zaposlenih u restoranu pokvariti plan i biti dovoljno hrabar da se indirektno suprostavi pljačkašima.

Po rečima policajca Joe Silve,jedan od zaposlenih u restoranu se iskrao na zadnja vrata i video automobil koji je radio sa upaljenim motorom,odmah je predpostavio da je automobil od dvojice pljačkaša te je isti prevezao dalje od restorana.

Zapoleni u restoranu je posle ispričao policijacima da je bio šokiran da su dvojica mladih pljačkaša pokazala takvu glupost pa da ostave motor da radi, a i ključevi su bili unutra.

U  međuvremenu neimenovani zaposleni iz "Burger king"-a koji je pokvario plan lopovima je pozvao policiju koja je uhvatila pljačkaše na licu mesta.Odnosno, iza restorana. Baš tamo gde su ostavili upaljeni automobil s ključevima.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala