Najzanimljiviji sajt Balkanazatvorenik se vratio zbog zime
Jedan američki zatvorenik  je u nedelju pobegao iz zatvora sa minimalnim obezbeđenjem u gradu Leksingtonu, na kraju je molio zatvorsku upravu,da se vrati nazad u zatvor......

Zatvorenik Robert se odlučio da se preda zbog izuzetno niskih temperatura, snega i leda,koji inače ovih dana vladaju SAD-om..

Begunac po imenu Robert Vik (42) proveo je na ulici samo jednu noć kada je shvatio koliko je jezivo hladno ( noću) u Kentakiju.

Te je tako odbegli i smrznuti zatvorenik begunac Vik u ranim jutarnjim časovima ušao u jedan motel i odmah zamolio recepcionara da pozove policiju jer želi da se skloni sa "arktičkog vazduha".

U Kentakiju trenutno su temperature u ponedjeljak bila oko -20 stepeni Celzijusovih. Zbog izloženosti ekstremnim temperaturama, 42-godišnjaka su nekoliko sati stavili na promatranje nakon čega su mu ispunili želju i vratili ga u zatvor.

Lisa Lamb, portparol Odeljenja za krivične sankcije, navela je da je Vik bio obučen samo u zatvorske pantalone, košulju i jaknu,te je i zobg toga morao da veoma brzo se vrati u zatvor.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala