Najzanimljiviji sajt Balkanarus pobegao sa svoje operacije

Čudan ali i zanimljiv incident desio se u gradu Sajanogorskom u Rusiji.Jedan rus je bukvalno pobegao sa svoje operacije a sve zbog toga da bi kupio i popio jedno pivo ...
U prodavnci  pojavio samo sa samo bolničkim čaršavom na sebi koji je imao na operacionom stolu!

Ovaj pacijent (slika gore) je pobegao sa sopstvene operacije želeći da popije pivo iako smo navikli da su Rusi veliki ljubitelji votke.

Sestre na intezivnoj nezi su odbile da mu daju pivo, pa je ovaj rus otkačio sve što je imao prikačeno na sebe od medicinskih aparata,vešto izbegao obezbeđenje,i se zaputio u najbližu prodavnicu prekriven zavojima sa samo čaršavom na sebi.

Kako smo već rekli ovaj bizarni incident desio seu u gradu Sajanogorsku gde je ovih dana temepratura se spustila na -16 stepeni Celzijusa.

Na kraju,rus koji je pobegao sa svoje operacije, ipak nije popio svoje pivo. Kada se pojavio u prodavnici nisu hteli da ga usluže nego su odmah pozvali policiju.

Policija ga je odmah vratila u bolnicu iz koje je došao.Dok sada iz bolnice javljaju ozbiljne kazne za obezbeđenje jer je trebalo da bude na visokom nivou zbog epidemije gripa u toj oblasti.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala