Najzanimljiviji sajt Balkana

Predsednik  Venecuele  Nkolas Maduro Venecuelanka Marlen Olivo  je pogodila predsednika Venecuele Nikolasa Madura u glavu ni manje ni više nego pravim Mangom mangom .Nakon toga njegova reakcija bila je potpuno neočekivana ženi je dodelio stan!...

Venecuelanka Marlen Olivo  koja je pogodila predsednika Venecuele Nikolasa Madura mangom u glavu, kako bi skrenula pažnju na svoj problem sa stanovanjem, biće dodeljen novi stan!

Maduro se vozio autobusom kroz državu Aragva u Venecueli prošlog vikenda.Dok se autobus kretao polako   kroz grupu ljudi kada je iznenada voćka na kojoj je bila poruka "Ako možete, pozovite me“ poletela ka predsedniku i pogodila ga u glavu!

"Marleni Olivo je imala problem sa svojom kućom. Zvaničnici su je pozvali. Nije mogla da veruje da je istina... Odobrio sam stan za tebe, Marleni, u sklopu Velikog venecuelanskog stambenog projekta“, rekao je na televiziji predsednik Venecuele Maduro.

Venecuelanski predsednik, koji je nekad zarađivao vozeći autobus, držao je mango u ruci i obećao da će ga pojesti.

Kao i njegov prethodnik, Ugo Čavez, koji je preminuo 2013. godine, Maduro dobija brojne zahteve tokom svojih putovanja, iako je većina njih pisana na papiru, navodi britanski list. Poput Čaveza, Maduro često lično dodeljuje kuće, kuhinjske aparate ili penzije Venecuelancima sa niskim primanjima.

Međutim, u nedostatku Čavezovog šarma i sreće sa cenama nafte, popularnost novog predsednika beleži pad od momenta kada je preuzeo dužnost. Oko 28,2 odsto Venecuelanaca odobrava njegovo vođenje zemlje, prema anketi koju je u aprilu sproveo Datanalisis, što je gotovo upola manje nego kada je postao predsednik.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala