Najzanimljiviji sajt Balkana

greska lutrija dobitak

Kathy Scruggs (44) iz gradića Lithonia  u Džordžiji (SAD)greškom prodavačice, dobila je pogrešan lutrijski listić od onog koji je tražila.Greška prodavačice Kathyse  na kraju isplatila u vidu dobitka od neverovatnih 25 miliona dolara!

Za medije Kathy Scruggs je izjavila"Pitala sam da mi prodaju lutrijski listić za Mega Millions,ali radnica  mi je savojom greškom dala listić za Powerball igru.Ipak sam ga uzela".

Na pomalo čudne okolnosti na koji je način kupljen listić, taj joj je doneo dobitnu kombinaciju brojeva. Izvlačenje je bilo 14.septembra ove godine.

- Kod kuće smo svi vrištali i grlili se.Celu kuću sam probudila koliko sam bila uzbudjena zbog lutrijskog dobitka.Nisam verovala da sam dobila toliko novca - kazala je Kathy.

Uručenje čeka na iznos od 25 miliona dolara službeno je izvršeno 3 oktobra 2011 u Atlanti.Ona je izabrala opciju isplate u gotovini,a dobiće oko 15 miliona dolara.

Inače Kathy je i nezapolesna tako da joj je ovaj lutrijski dobitak od 25 miliona dolara odnosno 15, doneo veoma veliku promenu u njen život .A inače je živela od povremenih sezonskih poslova.

- Od ovog dobitka Kathy će svojoj majci i baki sagradiće po kuću.Potom će proputovati svet kupiti automobila i pomoće prijateljima koji imaju novčanih problema.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala