Najzanimljiviji sajt Balkana

Nela Zisserpojela je 22 hamburgera za 1 sat

Dvadesetdvogodišnja Nela Zisser sa Novog Zelanda Nela uspela je da uradi neverovatnu stvar ! Nela je za sat vremena pojela čak 22 big mek hamburegera!...


Svoj zanimljivi poduhvat je "pretvorila" u video i postavila ga You Tube, a sam video postao je dosta popularan u veoma kratkom periodu. Nela je tako za manje od 60 minuta u sebe unela 12.000 kalorija, a pojela hamburgera ukupne težine od 4,8 kilograma.!


"Srećna sam. Mislila sam da ću moći da pojedem najviše 18 ili 19 komada hamburgera. Pojela sam najviše hrane odjednom ikada u životu" rekla je Ziserova, koja je uz "burgere" pila i koka-kolu.

Vežbanjem ne možete da smršate! Evo šta treba da radite Nela je pripremila 30 "Big Macs" hamburgera, ali osam nije uspela da pojede.

Neli ovo nije prvi poduhvat takve vrste, a sudeći po njenoj vitkoj liniji količina brze hrane koju jede očigledno ne utiče na njenu kilažu.

Na kraju vas podesćamo ili ako ne znate svetski i ginisov rekorder u jedenju hamburgera je Matt Stonie koji je uspeo da smaže 25 komada hamburgera za cela 22 minuta!

Pogledajte video u nastavku:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1