Najzanimljiviji sajt Balkana

Veronica Buttigieg and Manoly Viravong
Veronica Buttigieg (53) iz Engleske je majka dvoje djece,je zaista humana osoba.Veronica Buttigieg iz Engleske odlučila je donirati bubreg Manoly Viravong (45),iako ju je skoro jedva i poznavala.

Manoly na svoj bubreg čeka punih pet godina,a prve probleme sa bubrezima je imala sa 18 godina.

Jednostavno Veronica se nijednog momenta nije predomislila u vezi doniranja svog bubrega kada je čula priču kako se Viravong godinama pati i kada je čula da je njen brat odbio da joj pomogne u doniranju bubrega.

 "Osetila sam da je Manoly izgubila svaku nadu.Jednostavno sam je pitala da li bi htela moj bubreg.Čudno je što to nisam ponudila samo onako reda radi,nego sam bukvalno osetila potrebu i znala sam da moram to uraditi"izjavila Buttigieg

 Veronica je potom uradila nekoliko testova kojim je potvrđeno da može biti donator za Viravong,tako da je bila veoma oduševljena time."Ja znam da je bitno pomoći nekom u nevolji,jer će jednog dana neko i meni pomoći.!

"Bila sam srećna kada sam saznala rezultate i da mogu pomoći Manoly.Njoj će se sada  vratiti život i sve što ima.Ona je nečija mama,kćerka i žena" dodala je Veronica.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala