Najzanimljiviji sajt Balkana


publika u kinu
Jedan novopečeni kineski bogataš identifikovan samo kao Vang, pre sedam godina, bio je u vezi s jednom devojkom u vreme kada je bio siromašni student....


"Bio sam tada toliko siromašan da nisam mogao da kupim ni dve karte za bioskop", rekao je povređeni Vang. Međutim po njega takva vremena su ostala iza njega.Te je tako došao na ideju da se "osveti" bivšoj devojci.


Vang je potrošio je 30.000 evra kako bi kupio sve karte u četiri bioskopske sale u Pekingu za filmski hit "Transformesi“ kako bi pokazao svojoj bivšoj devojci da je pogrešila što ga je ostavila.

"Kada si otišla u Peking, rekla si mi da nikada neću ništa postići. Opsednut tvojom izjavom, mnogo sam radio u poslednjih sedam godina. Danas samo želim da ti kažem da si pogrešila što si me ostavila“, napisao je Vang na jednom kineskom mikroglobu na internetu.

Kao dokaz, imućni Kinez objavio na internetu fotografiju narudžbine za kupovinu bioskopskih karata ukupne vrednosti 250.000 juana ili što bi u evrima iznosilo oko 30.000 evra

Vang je obećao korisnicima interneta da će im pokloniti sve karte ako budu dalje delili njegove poruke upućene bivšoj devojci.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1