Najzanimljiviji sajt Balkana

Arkanzas srednja škola
Verujemo da su pojedini kad su išli u školu "sanjali" da se nešto slučajno desi sa njihovom školom, pa da ne moraju da idu na časove neko vreme.Ta ko je jedna grupa učenika iz Arkanzasa ....

u SAD svoju "ljubav prema školi" izrazila an sasvim neobičan način

Grupa đaka su svoju školu stavili na "Craigslist", popularni web sajt sa oglasima, i rešili da je prodaju za 2.015 dolara.

Da bi opravdali svoj oglas za prodaju, naglasili su da im škola više nije potrebna, već da žele novac kojim bi isplatili kredite za fakultet. Čak su i hteli da očaraju potencijalnog kupca time što su rekli da škola ima dosta prostora za parking, kao i da bi nešto mogli da naučite ako je kupite.

Ipak, uprava škole je brzo dobila obaveštenje o ovom oglasu, zbog čega je on vrlo brzo sklonjen sa ovog sajta. Direktorka škole, Ališa Kol, morala je da prizna da je šala vrlo pametna.

"Mi svakako razumemo da su se učenici završne godine opustili i da samo žele da se ludo zabave dok su još srednjoškolci. Ipak, škola nije na prodaju, samo to želim da razjasnim" izjavila je direktorica škole Ališa Kol

U svakom slučaju, niko se nije zainteresovao da kupi ovu školu dok je oglas stajao na sajtu, pa čak ni neki ekscentrični milijarder. 

Međutim, to ne znači da ovi duhoviti đaci svojim poduhvatom nisu dali inspiraciju učenicima neke druge škole.

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1