Najzanimljiviji sajt Balkanazlatne poluge u rektumu

Jedan neimenovani muškarac (42) sa Šri Lanke je krijumčarenje podigao na jedan sasvim novi i bizarni nivo. Policija Šri Lanke je na aerodromu u gradu Colombu uhapsila muškarca koji je pokušao prokrijumčariti zlatne poluge u debelom crevu!...

Potparol policije grada Clomba izjavio je kako su policajci primetili muškaraca kako ima čudan hod. Nakon provođena od policije koja je radila na aerodormu nemenovanom krijumčaru su u debelom crevu locirali nekoliko zlatnih poluga ukupne težine 400 grama.

Vrednost prokrijumčarenih poluga iznosila je oko 14.000 američkih dolara

Privedeni 42-godišnjak je policiju uveravao kako radi za jedno od vladinih ministarstava. Napominje se da on nije prvi krijumčar koji je uhvaćen na delu.Vlasti Šri Lanke otkrile su da je ove 2015. godine u toj zemlji uhićeno čak 70 ljudi koji su pokušali prokrijumčariti zlato


Krijumčari zlato najčešće kupuju u područjima gde je na snazi manje regulativa i restrikcija kada je u pitanju trgovinska razmena poput Singapura i Dubaija.

Cilj im je najčešće Indija u kojoj mogu postići najveću cenu s obzirom da je ta zemlja najveći potrošač zlata i proizvoda od zlata.

Samo ove godine Indijci su kupili 642 tone zlata, dok na drugom su mestu su Kinezi s 579 tona kupljenog zlata godišnje.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala