Najzanimljiviji sajt Balkana

"Polercoaster" rolerkoster
Ako obožavate rolerkostere ovaj će vam se sigurno dopasti."Polercoaster" je ime rolekoster neobodera a koji će se nalaziti na Floridi, i do  2016. godine biće završena gradnja ovog rolerkostera čija će visina iznositi 170 metara!....


Najviši rolerkoster koji će biti izgrađen izgrađen 2016. godine ,kako smo rekli dostizaće visinu od neverovatnih 170 metara i  imaće spiralnu konstrukciju.

Zanimljiva stvar vezana za ovaj rolerkoster je ta da svi oni koji budu želeli da se provozau moraće  da se popnu na vrh da bi se spustili  za razliku od ostalih "normalnih rolekostera" gde ljudi ulaze na zemlji, pa se onda voze gore-dole.
"Polercoaster" rolerkoster
Kada bude napravljen, u proleće 2016. godine, „Polerkoster“ će postaviti svetski rekord u visini i prestići trenutnog šampiona „Kingd Ka" za 32 metra.


Imaće od 20 do 50 gondola naravno ovo zavisi od želje kupaca kako navodi kompanija zadužena za izgradnju U.S. Thrill Rides LLC a svaka gonodla nosiće od 6 do 20 putnika.
"Polercoaster" rolerkoster
Oni koji budu se odvažili na ovu vožnju neobičnim "Polercoaster" rolekosterom dostizaće brzinu i preko 90 kilometara na sat.Dok će ovaj neboder rolekoster moći da primi od 500 do 1600 putnika po jednom satu

Na vrhu tornja, gde će se gosti ukrcavati nalaziće se restoran na dva sprata i prodavnice. Sve u svemu, dobar izgovor da odustanete ukoliko ste se uplašili i predomislili u poslednjem trenutku.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala