Najzanimljiviji sajt Balkana


Za neke ova vest nije čudna i zanimljiva za neke jeste.Za nas i ovaj sajt mislimo da je O.K da se nađe u zanimljivostima,uz napomenu da ni nama nije baš sasvim najjasnije zaista šta se tu dogodilo?Kako javlja Ozon radio iz Čačka jedan policijski inspektor čačanske policije,koji je bio nezadovoljan isporučenim mobillnim telefonom koji je naručio preko interneta....

Mobilni telefon je policajac dobio preko pošte nakon što je potpisao da je uredno primio paket,optužio poštara Nikolu Šaponjića da je on kriv što nije dobio telefon kakav je naručio,da bi potom pozvao interventnu jedinicu policije koja je uhapsila poštara.!??

Po saznajima Ozon radija,inspektor je preko interneta naručio telefon vrednosti između 500 i 600 evra ali u pošiljci s nije nalazio takav  mobilni telefon Dok  je poštar Nikola Šaponjić tvrdio da on nema ništa sa paketima i da ih  on samo isporučuje,ipak policajci su ga sproveli u policijsku stanicu.

U policijskoj stanici zadržan je više sati,a oslobođen je posle poziva policiji od strane jednog visokog partijskog funkcionera iz Čačka kog je pozvala direktor Pošte u Čačku,i zamolila ga za pomoć.


Pošta u Čačku je potvrdila tačnim,radiju informacije do kojih je medij došao,dok je policija tvrdi da poštar Šaponjić uopšte nije bio uhapšen!,Policajac je ovaj slučaj prijavio policiji,dok zamenik Osnovnog javnog tužioca se izjasnio da postoje elementi prevare koju je izvršila nepoznata osoba.

"Poštar koji je uručio pošiljku nije privođen od strane interventne policije,već je on došao službenim vozilom u službene prostorije policijske uprave i u kao građanin dao izjavu.Prilikom davanja izjave poštar nije imao primedbi na postupanje policije - kako navode u izveštaju iz Policije u Čačku.
izvor:blic.rs

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala