Najzanimljiviji sajt BalkanaPolicajac dubai kazna

Policajac iz Dubaija Abdulah Ebrahim Mohamed sebi je napisao kaznu nakon što je udario u parkirani automobil. On je nakon sudara ostavio poruku....

na automobilu koji je pripadao egipatskom lekaru. Saobraćajni prkekršaj napravljen je 22. marta ove godine.

Gest ovog oficira je oduševio doktora, koji mu je preko društvenih mreža izrazio zahvalnost. On je takođe postavio na internet i slike sa mesta nesreće i njegovu poruku, koje su ubrzo postale viralne.

Policija Dubaija je nagradila Abdulaha Ebrahima Mohameda za njegovo poštenje i unapredila ga po naređenju general-majora Abdulaha Al Merija a dobio je i sertifikat zahvalnosti i poštovanja

Pohvale na račun ovog policajca mogu da motivišu i ohrabre ostale zaposlene u policiji da obezbede bolje i kvalitetnije usluge za srećnije društvo.

"Iskrenost ovog policajca doneo je dobru reputaciju policije Dubaija u javnost. On je kaznio samog sebe zbog toga što je udario parkiran auto, i ostavio je kopiju izveštaja o udesu na vetrobransko staklo, koje je iznenadilo samog vlasnika udarenog automobila" rekao je general-major Al Meri.

On je takođe pohvalio i vlasnika automobila doktora Mohameda Ahmada Nabela Abulaziza, koji je preko Fejsbuka obavestio javnost o svemu i pozdravio integritet i poštenje policijskih kadrova.

"Loše sam parkirao automobil i mislio sam da je moja greška, ali sam bio šokiran kada sam zatekao izveštaj o saobraćajnom udesu, gde me policajac obaveštava da je on kriv za udes i da je kaznio sam sebe. To je bio plemenito i hrabro ponašanje policije Dubaija"izjavio je medijima doktor gastroenterologije. Abdulaziz

Kaplar Muhamed je rekao da je samo radio svoju dužnost i da je izveštaj o nesreći napravio jer je on bio kriv za udes.

"Osećam se lepo zbog ove pažnje i lepog gesta naših lidera. To motivisati i mene i moje kolege da i dalje služimo i štitimo"izjavio je policajac.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala