Najzanimljiviji sajt Balkana

voda
Semjuel Li (22) iz Eseksa u Velikoj Britanji, će morati da plati 500 funti kazne zbog jako bananlne stvari koju je uradio.On je  poprskao svoju sugrađanku Debi Pag i njenu decu, kada je autom prešao preko duboke bare...


Čitav incident je video saobraćajni policajac, koji je izjavio da su deca "vrištala" kada su bila pokvašena od strane Lijevog automobila to jeste njegovog prolaska kroz baru.Mladom vozaču je pored kazne 500 funti oduzeta i dozvola.T eće tako Debi biti bogatija za 500 funti, zato što je nju i njenu decu slučajno Li poprskao vodom iz bare, automobilom.

Policajac je dodao i to da je Li stvorio ogromni talas kada je prolazio kroz baru te je tako poprskao decu i njihove roditelje, i koji su počeli da beže na sve strane.

Dok je Pagova za ovu kaznu mladom vozaču misli da je nije fer

"Sigurno su želeli da od njega naprave primer,ali mislim da bi obična packa bila dovoljna" izjavila je medijima Pagova.
Policajac koji je prisustvovao događaju kaže da je mladić vozio veoma brzo i da, iako je primetio baru, nije imao nameru da uspori ili da je nekako  izbegne.
izvor:Blic.rs
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1