Najzanimljiviji sajt Balkana

Australijski policjaci intrvenisali zbog pauka

Policajci iz Sidneja u Australiji izašli su na teren na poziv komšije koji je prijavio drugog komšiju jer je navodno nekome glasno pretio smrću...Kako ovu vest prenose australijski mediji "zabrinute" komšije su mogle čuti veliku buku i susednom stanu, koja je najviše ličila na bacanje nameštaja.


Posle poziva "zabrinutih"  komšija policija Sidneja je intervenisala sa nekoliko policijskih vozila oko dva sata ujutru kada su u stanu pronašli muškarca koji je, kako se navodi, izgledao pomalo zbunjeno i preplašeno.

Policajci su mu kazali da su primili poziv komšija koji su posumnjali na nasilje u porodici zbog buke i glasnih pretnji ubistvom. Muškarac je policjacima koji su došli na lice mesta odgovorio kako nema suprugu ni devojku te da je imao okršaj sa, kako je kazao, velikim i opasnim paukom.

“Izvinite, ja sam mnogo vikao jer se plašim paukova. Pokušavao sam ga sprejom uhvatiti", rekao je ovaj Australijanac.

Policija je ipak pretražila stan, ali su se uvjerili da u njemu nema nikog drugog osim muškarca. Inače, ovo nije prvi put u Australiji da je da je zabeležen slučaj "okršaja" sa paukom.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1