Najzanimljiviji sajt Balkana


železnički most
Na jugo-zapadu Poljske u Šleziji,jedan nemenovani 40-godišnji Poljak uspeo je da uradi neverovatnu stvar, da ukrade i proda u staro gvoždje ceo jedan železnički most.! ...

Nadvožnjak kojeg je ukrao bio je težak 40 tona verovatno bi ovaj "lopov na veliko" demontirao i sledeći most da ga nije radnik kome nije isplatio honorar prijavio policiji, piše agnecija Beta.

Lopov je promislio sve savršeno predstavio se u opštini kao predstavnik preduzeća koje demontira mostove, podneo falsifikovane ugovore i navodno odobrenje železnica i tako dobio od opštine Mšano dozvolu da ukloni stari nadvožnjak koji više nije u saobraćaju.

Za demontiranje mosta Poljak je angažovao legalno druga preduzeća i metalna konstrukcija nadvožnjaka za dva dana nestala je, pretopljena i prodata u staro gvoždje za 10.000 evra.

Savršenu krađu pokvario mu je sitni detalj, jedan od radnika prijavio ga je policiji i odmah je uhapšen, kako se pokazalo u pravom trenutku, zato što je već krenuo u kradju sledećeg železničkog mosta.

"Čekamo tumačenje železnica da li da se to okvalifikuje kao kradja ili uništavanje imovine. Pokazalo se da je uhapšeni kažnjavan već 17 puta", kazao je poljskim medijima tužilac Vojćeh Želinjski.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1