Najzanimljiviji sajt Balkanabeba rodjena

Poljakinja (32) iz grada Ostrov Vjelkopolski koja je bila pijana i kod kuće se porodila, rodila je pijanu bebu .Dolaskom u bolnicu bebu je ostavila i pobegla.... Beba ove poljankinje rođena je sa 1,7 promila alkohola u krvi!Trenutno policija bezuspešno traga i za ocem "pijane" bebe, a pijanoj majci preti i do pet godina zatvora!

Poljakinja porodila se prošle sedmice devojčicu kod kuće potpuno pijana i nije pozvala lekare iako je beba prevremeno rođena.

Susedi su ipak čuli plač novorođenčeta i pozvali hitnu pomoć koja je bebu i majku odmah prevezla u bolnicu.U krvi majke lekari su izmerili 3,5 promila alkohola, a u krvi bebe čitavih 1,7 promila.

Čim se malo otreznila majka je na svoju odgovornost izašla iz bolnice i od tada tužilaštvo ne može da nađe ni nju ni oca deteta da ih sasluša, a nisu se pojavili ni u bolnici da obiđu i vide kako je njihova ćerkica.

"Za krivično delo izlaganja deteta životnoj opasnosti majci preti pet godina zatvora", rekao je poljskoj televiziji TVN24 portparol tužilaštva u Ostrovu Marćin Kubjak.

Sud će odlučiti da li će dete oduzeti majci i predati hraniteljima, čim lekari saopšte da mogu da puste bebu iz bolnice.

Toj Poljakinji zbog zanemarivanja i ugrožavanja deteta već je sud ranije oduzeo dva sina, jednog kome je sada 11 godina, a drugome dve godine.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala