Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija beli zubi

Svi vole da imaju bele i zdrave zube ali za bele i zdrave zube treba dosta volje za održavanje kao i zubne paste Tako u radnjama postoje brojne i razne paste za izbeljivanje zuba ...

koje sadrže manje količine karbamid-peroksida, sitne abrazivne čestice koje zube čiste mehanički.

Ali zašto biste kupovali paste za zube ako ne morate. Jer sudeći po ovom tekstu dole i vi sami možete napraviti prirodnu pastu za izbeljivanje zuba.

Postupak je sledeći:
Pomešajte malo sode bikarbone sa pastom za zube. Uzmite aluminijsku foliju, pa je presavijte u traku, širine i dužine koja odgovara vašim zubima. Dobijenu pastu nanesite na foliju i stavite na zube. Foliju sa pastom držite na zubima 1h. Za vidljivi učinak stavljajte pastu na zube dva puta u 7 dana.

U relativno kratkom vremenskom razdoblju izbeljivač može uljepšati čak i žute zube, a efekat izbjeljivanja bi trebalo da se primeti u roku od par dana ili nedelja, zavisno kojom metodom se izbeljuje.

Nedostaci izbeljivanja do sada nisu poznati, međutim stomatolozi ne preporučuju previše izbeljivanja, kako ne bi došlo do oštećenja zubne gleđi.I na kraju na vama odluka da li da pokušate da uradite ovako nešto ili ne.

Uz napomenu da ovaj sajt ne odgovara u slučaju bilo kakvih kontraindikacija u vezi zuba jer mi ovu vest  samo prenosimo sa drugog web portala

izvor:haber.ba

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala