Najzanimljiviji sajt Balkana

OpelChevette 25 godina sada

Jedan bračni par iz Engleske se odlučio da ponovo vrati svoj automobil odnosno Opel koji su nekada davno imali i vozali Kada je Jan Stringer(51) iz Bostona iz okruga Lincolnshirea prodao svoj crven Opel Chevette...

 

pre 25 godina,ali nije mogao ni zamisliti da će mu ostati u tako lepoj uspomeni njegov autmobil.I da će ga ponovo imati posle toliko godina.

Kada je ovaj Opel ponovo dat na prodaju,nostalgija je proradila kod gospodina Stringera te je tako želeo ponovo da vozi svoj autmobil koji je ima pre 25  godina kada ga je zadnji put i imao kao vlasnik.

Nije mnogo razmišljao odmah ga je kupio za svega 200 funti kolika mu je i bila prodajna cena.I bio je u jako lošem stanju.

Stringer, je proveo dve godine radeći na svom nekadšnjemOpleu.Potrošio je oko 3.000 funti,četiri godine mu je tebalo zajedno s njegovim prijateljem automehaničarem da vrati ovom automobilu njegov stari sjaj kao nekada.Njateže je bilo kako kaže naći originalne delove.

On je ovaj njegov Opel Chevette kupio 1981 godine za 2500 funtiu Grimsby kao momak kada je imao 22 godine kada Chevette je u Velikoj Britaniji najprodavaniji auto.Sada Stringer kaže da ima poptpuno isti automobil kao od pre 25 godina "ovo je kao  vremenska mašina iz 1980."I dodao jos "Bila je prava šteta kada sam ga morao prodati.Mislio sam da nikad više videti ga neću opet."OpelChevette 25 godina4


Za ovaj automobil vežu ga lepe uspomene dok je bio u njegovom vlasništu išao je na sastanke sa svojoj devojkom sada njeovom suprugom Džejni Stringer koju je oženio 1982.Opet sa Opel Čevet autombilom je žurio ka bolnici kada je trebao da mu se rodi njegoc sin Ričard.I sada nakon 25 godina ima svoj nekadašnji automobil u punom sjaju.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala