Najzanimljiviji sajt Balkanadrogametamfetamin

Britanac Romano Diaz (55) iz grada Cambridgeshirea nije ni mogao da sanja da će mu doći glave nekoliko gutljaja ''zdravog pića'' . Nesretni Romano je umro nakon što je zabunom umesto " zdravog soka".....

popio bocu čistog kristalnog metamfetamina koji na ulici vredi oko  54.000 dolara

Neobična "priča" počinje kada je piće je pre  tri godine greškom dostavljeno na adresu njegove kćeri Kejt.Pošto je Kejt shvatila da je dobila paket na kojem nije bilo njeno ime, devojka ga je zadržala šest mjeseci u nadi da će jeviti pravi vlasnik paketića Kada se to nije dogodilo, ona ga je otvorila i u njemu našla flaše "zdravog pića" koje je nekoliko meseci kasnije dala svome ocu.

Diazova partnerka Debra ispričala je policiji kako je sada već pokojni Romano prema ambalaži zaključio da se u boci nalazi "zdravo piće".Otvorio je jednu od flaša i popio,alo već nakon prvog gutljaja požalio se da je okus čudan i pomalo gadan.

Ipak nesrećni Romano je nastavio piti sve dok mu grlo nije počelo goreti.I u jednom trenu je postao nasilan uzvikivajući:
''Ja sam u nevolji.Ja umirem!''

Ubrzo nakon toga srušio se mrtav na pod. Policija nastoji istražiti slučaj, ali ne namjerava podići optužnicu za ubojstvo jer je očigledno kako onaj ko je posalo ovu drogu nije imao tu nameru ubiti ovog nesrećnika.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala