Najzanimljiviji sajt Balkanaindijka gang reka

Indijka Vilasa, (82), za koju je porodica verovala da je mrtva već 40 godina, ovih dana se pojavila na kućnom pragu kćeri, odnosno "vratila se iz mrtvih".....Porodica je verovala da je Vilasa preminula nakon ugriza otrovne zmije, a njeno telo su tada, verujući da više nije među živima, prema indijskim običajima pustili niz reku.

Međutim, Vilasa je otkrila da ju ugriz zmije nije ubio, već je samo izgubila svest, piše o ovoj zanimljivoj i bizarnoj priči " Times of India".

Vilasa je ispričala je da se nije mogla setiti ko je nakon što su je ribari izvukli iz reke, te je zbog toga 40 godina živela daleko od svoje porodice sve dok joj se pamćenje iznenada nije počelo vraćati.

Neoičan događaj odigrao se davne 1976. kad je krenula na posao uobičajenim putom, preko polja blizu svoje kuće u selu Inayatpur na severu Indije. Tada je Vilasu ugrizla crna kobra nakon čega je hitno prebačena lokalnom travaru koji joj nije mogao pomoći te je proglasio mrtvom

Porodica je nakon "proglašenja da je mrtva" njeno tijelo po običaju pustilo na reku Gang .Njeno je telo odnela je reka nizvodno dok ga nisu otkrili lokalni ribari koji su shvatili da je žena još uvek živa.

Izvukli su je iz vode i odveli u seoski hram gde su je negovali dok nije došla svesti i dok se nije oporavila. Ali, pamćenje je izgubila i nije više znala ni ko je ni odakle je, sve donedavno kad joj se pamćenje počelo vraćati.

Tada se Vilasa prisetila se svojih kćeri Ram Kumari i Munni i vratila se kući. Žene su bile u šoku kad su videle majku za koju su mislile da je umrla 1976. godine.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala