Najzanimljiviji sajt Balkana
Britanka Nađa Votson (22) iz grada Somerseta doživela je  šok  kada se probudila u bolovima, nedugo zatim ona je pala na pod i počela se porađati!.Mnoge  žene imaju brdo simptoma,kada je u pitanju trudnoća,ali  Nađa nije imala nijedan! ....

Na samom početku mislila je da bolove stvara menstruacija, ali joj je ubrzo postalo jasno da je nešto drugo po sredi.Nađa je  vrištala je sat vremena dok je porađala ćerkicu kojoj je kasnije dala ime Popi.

Potpuno sama, trudnica koja pojma nije imala da je trudna, urlala je u kupatilu. Njen dečko Luis Meksvini ništa nije čuo, mirno je spavao, dok je njegova partnerka ležala na pločicama u bolnim trudovima i toliko je vikala, zapravo, da su komšije čule buku i pozvale policiju.

Policija i kola hitne pomoći došli su pred kuću buduće mame samo nekoliko minuta nakon porođaja, a tata Luis se konačno probudio i video svoju tek rođenu bebu.

"Taj može da prespava sve! Čak i protivpožarne alarme, ne znam kako mu to uspeva", komentarisala je Nađa drugi šok - nakon što je ušla u spavaću sobu da mu pokaže dete, Luis je bacio pogled, okrenuo se i ponovo zaspao!

Tek kada ga je ponovo probudila i objasnila mu šta se desilo, Luis je ustao, ovog puta potpuno zaprepašćen.

Nađa je imala vrlo redak slučaj neotkrivene trudnuće tokom koje je dobila toliko malo težine da je i dalje nosila istu odeću.
"Na kraj pameti mi nije bilo. Imala sam redovne cikluse, ulazila u istu odeću, a ono malo težine što sam dobila pripisala sam povećoj količini hamburgera jer radim u lokalu brze hrane.Većina ljudi ima čitav tim stručnjaka da im kaže šta da rade tokom porođaja, ja sam morala to da izvedem sama",izjavila je Nađa

Tata Luis kaže da je bio "veoma osramoćen što je prespavao rođenje ćerke, ali da je bio iscrpljen posle rada u noćnim smenama".

"Malo me je sramota što sam prespavao porođaj ali nije neuobičajeno za mene da nešto prespavam. Jednom sam ostavio picu u rerni, zaspao i nisam čuo protivpožarni alarm i komšije koje su pokušavale da uđu u kuću", kaže uspavani  tata koji je bio ubeđen da je porod njegove žene bio samo san.

"Prva stvar koju sam saznao o Nađinom porođaju desila se kada je ona ušla u spavaću sobu sa Popi u naručju. Beba je i dalje imala pupčanu vrpcu. Mislio sam da sanjam i spustio glavu na jastuk. Istog dana sam bio kod frizera i on mi je rekao da mu je žena trudna, odgovorio sam mu da neću biti otac bar još deset godina a dobio sam bebu manje od 12 sati kasnije", priseća se Luis.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala