Najzanimljiviji sajt Balkana
U današnje vreme ekonomske svetske krize gotovo neverovatno zvuči kada vam neko kaže da jedna bogatašica radi u čistoći odnosno skuplja smeće po ulici, a još uz to ne živi od svojih miliona.Kineskinja Yu Youzhen (53) o kojoj će te ćitati u nastvaku ....

poseduje jako veliki broj nekretnina i tako je uspela steći milione,a li ona želi svojoj djeci svojim primerom okazati da za život moraju zarađivati kao i svi ostali ljudi

Milionerka radi svoj posao više od deset godina, uprkos svom velikom bogatstvu Youzhen kaže da samo sa ovvim poslom želi da pokaže jedan dobar primer svojoj deci.

"Briga me koliko miliona imam.Ljudi moraju raditi i jesti dok god su živi.Inače se osjećaš beskoristan u društvvu", izjavila je za medije Yu.A njene kolege sa posla kažu da obavlja sve radne zadatke koju se pred nju postave i da savesno obavlja svoj posao.

Yu Youzhen  i  njen suprug radili su na farmi, a onda je počela raditi u čistoći.Njeno bogatstvo je stiglo baš iznenada,Yu je zajedno sa svojim suprugom dobila 21 nekretninu u zamenu za kuće koje su im porušene. ova bogatašica koja čisti ulice je rekla ona ne želi da govoriti o svojim nekretninama,i uz to kaže da je samo jedna obična radnica.

"Sediti kod kuće i ne raditi ništa bilo bi mi jako  neugodno prema ljudima" dodala je na kraju
Po podacima iz 2011. godinu najmnogoljudnija zemlja Kina  ima gotovo milion milionera Prosječna imovina im je otprilike oko milion i po dolara, a prosečno imaju oko 39 godina. Trećina su žene. Milijardera je mnogo manje svega njih  250 u celoj Kini.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala