Najzanimljiviji sajt Balkana
Verujemo da mnogi od vas kada su bili mali imali su neku svoju omiljenu igračku neko lutku,neko automobil igračku a neki i medu.Amerikanka Jackie Miley (63) je stanovnica Hill City-ja iz Minesote u kom živi svega 800 stanovika,ima neobičan hobi....

Džeki  poseduje najveći i impozantu kolekciju igračaka veću čak i od broja stanovnika njenog gradića neverovatnih 7.790 raznih medvedića time je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba koja poseduje najviše vrsta meda na svetu.

U početku je imala cilj da sakupi prvo 1000 medvedića potom 2.000 sve dok nije dogurala do Ginisovg i svetskog rekorda.!Danas ona poseduje razne mede iz svih USA država kao i iz 20 država iz celog sveta.

Kao dete Džeki je bila u hraniteljskim porodicama i nikada nije imala neku pravu igračku osim plišanog medvedića ''Za mene je ovi svi medvedići predstavljaju kao kuću od uspomena.Medvedići su u stvari sećanja na ljude koji su prošli kroz moj život. . . Ove mede mi vraćaju uspomene iz detinjstva''izjavila je Džeki

Ipak od njih 7.790 medvedića njoj je najdraži meda,onaj iz jedne od osnovnih škola koju je pohađala.Medvedić koji je imala na njenoj jendoj fotografiji iz drugog razreda koji joj je bio na grudima''Ja sam odrasla u hraniteljskim porodicama i nemam puno uspomena iz detinjstva,to je jedina slika i moj najdraži meda kada sam imala 7 godina"

Njen "Meda Grad" ugradu  Hill City je pun do vrha do poda sa različitim vrstama medvedića.Sada ljudi širom Sjedinjenih Američkih država šalju Jackie razne vrste medvedića.

Dok se posetioci koji dođu u kućicu "grad meda" mogu diviti impozatnoj i zanimljivoj kolekciji medvedića od 4.000 meda ( jer ostale mede nisu mogle da stanu u kućicu ostatak stoji u njenoj kući) kao i kupiti suvenir plišanog medvedu u ovoj tematskoj prodavnici.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala