Najzanimljiviji sajt Balkanaplacanje milioni 154
U Hong Kongu sud je naložio jednom biznismenu da isplati bivšoj ženi za razvod,sumu od čak 154 miliona dolara.!Posle pune 3 godine brakorazvodna parnica završena je danas...

Samathur Li Kin-kan biiznismen iz Hong Konga je tako postao čovek koji će bivšoj ženi morati isplatiti najveću novčanu brakorazvodnu sumu zabeleženu u Hong Kongu.

Ovo je baš ogromna suma novca na primer Pol Mekkartni pre tri godine svojoj bivšoj ženi morao je isplatiti 50 miliona dolara i  s ovom cifrom Pol je jedan od prvih na listi što se tiče brakorazvodni plaćanja.

U ovoj hongkonškoj parnici,Samathur Li Kin kan milijarder će morati po osnovu brakorazvodne parnice dati bivšoj ženi luksuznu kuću u Londonu,automobile u vrednosti od čak 2,5 miliona dolara!

Samathur Li Kin-kan i njegova sada već bivša supruga Florence Tsang Chiu-wing su se venčali su se 2000.godine.Zahtev za razvod podneli su sudi posle osam godina zajedničkog života.

Florence je čekala tri godine da se završi parnica,iz sudnice je izašla s osmehom a kako i ne bi ,dobila je od bivšeg muža bogatsvo do 145 miliona dolara.
Ipak za sada ostaje tajna  zbog čega su se njih dvoje razveli iako su po nekim pričama imali dobar brak

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala