Najzanimljiviji sajt BalkanaAron Hjuz
Kamiondžija iz Velsa Arron Hughes (28) je pravi srećnik, postao je prvi čovek na svetu koji je mrtav pijan preplivao reku Kolorado kod Huverove brane.!....

Pre njega, u proteklih deset godina, čak 275 ljudi je pokušalo da se upiše u istoriju na taj način, ali su svi tragično skončali - utapanjem

Ono što je potpuno zapanjujuće u ovoj priči je činjenica da je Aron Hjuz u reku skočio mrtav pijan i u takvom stanju nekim čudom uspeo je da prepliva 221 metar dugu opasnu vodenu granicu između Arizone i Nevade. ( slika dole)
Arron Hughes (28) u trenutku dok preplivava Huverovu branu

                                                        ( kliknite za uvećnje slike)

Hjuz je imao i neverovatnu sreću da je u trenutku tog suludog poduhvata devet od deset turbina na brani bilo isključeno. Kada je došao do drugog kraja obale, Velšanina nisu dočekali aplauzi, nego policijske lisice. Na kraju je morao da plati kaznu od 330 dolara. 

"Ovde je bilo pakleno. Temperatura je dostigla 45 stepeni. U Las Vegasu smo slavili momačku zabavu i alkohola je bilo u izobilju. Sećate li se filma 'Mamurluk'? Taj film je dosadan u poređenju s onim što se nama događalo", rekao je Hjuz za Daily Post nakon čega je počeo da objašnjava šta se događalo pored brane.


"Stajali smo pored reke i sebi sam rekao 'je*** sve ovo, idem da se okupam'. Spustio sam se do vode, otprilike izmerio udaljenost i pomislio: 'ja to mogu!'"

Njegovi prijatelji, takođe pod uticajem alkohola, nisu ni pokušali da ga odvrate od suludog nauma. Štaviše, sve vreme su navijali.

Trebalo mu je oko 30 minuta da dođe do druge strane gde su ga čekali pripadnici policije koji su ga priveli i kaznili

"Bio sam mrtav umoran već na pola puta, ali nisam mogao da odustanem. Voda me je sve vreme vukla prema brani...Nisam to očekivao. Pa nigde nema znaka da je plivanje zabranjeno",izjavio je američkim tv i novnskim medijima Hjuz

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala