Najzanimljiviji sajt Balkana


Britanski stručnjak za luksuz Stuart Huges je napravio još jednu eksluzivu.Poznat po izradi ultra luksuznih uredjaja poput MacBook Aira od 219.995 funti i iPhonea od 20.995 obloženim dijamantima i platinom.Stuart je napravio appleov pozlaćeni iPad2 koji je ukrašen dijamantima i kostima tiranosaurus rexa....

Ovaj iPad2 koji je napravio Stuart za sada postaje najskuplji uredjaj na svetu.Cena ovog tableta odnosno iPad2 koji je kreirao je 5 miliona funti!! iPad2 je napravljen od 12,5-karatnih dijamanta, dok 53 dijamanta stvaraju poznate obrise apple logoa- jabuku. Zadnji deo pozlaćenog tableta iPada ima težinu od skoro dva kilograma.

Na ovom tabletu koji je izradio Stuart  prednji deo je izradjen od  amolita najstarije vrste kamenja na Zemlji.Inače ovo je posebna vrsta dragog kamena i jedino se može pronaći u Kanadi.Amolit je kamen koji je star 55 miliona godina.
Po tvrdnji samog stvaraoca ovog najskupljeg iPada na svetu za ulepšavanje su korištene kako smo rekli navodno i strugotine kostiju tiranosaurusa rexa starog 65 miliona godina A tu je i 8,5-karatni dijamant postavljen u platinu sa još 12 dijamanata.


Ipak neki sumljaju da je sve na ovom iPadu lažno, a ne onako kako tvrdi kreator Stuart .ipak on je rekao da stoji  i da  1.000 posto garantuje da je svaki navedeni deo na iPadu2 pravi'.Za Sky News koji je i napisao ovu informaciju je izjavio da je iako je cena ovog iPada 5 miliona funti  da je uredjaj već našao put do svog anonimnog kupca.Jedino se možemo složiti da izgleda baš prelepo i luksuzno zar ne.?

Huges je poznat po nekoliko ultra luksuznih uređaja, 2011. s početka je tvrdio je da je izgradio super luksuznu jahtu obloženu zlatom.da bi kasnije priznao da ipak nije obložena cela zlatom.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala