Najzanimljiviji sajt Balkanamarihuana

Nemenovani Australijanac je uradio nešto zaista bizarno on je pozvao policiju kako bi se požalio da mu je otac spalio marihuanu!...

Kako je saopštila policija australijske pokrajine Severna teritorija mladić iz mesta Hampti Du, oko 40 kilometara od grada Darvina,pozvao je policiju da bi prijavio svađu sa svojim ocem!

"U znak odmazde, otac je spalio sinovljeve 'dragocene' biljke marihuane zapalivši vatru na imanju", navela je policijska načelnica Luis Džorgensen. "Sin je zaključio da to nije bilo u redu i prijavio je slučaj policiji.

Policajci su izašli na lice mesta i potvrdili da je otac zaista spalio marihuanu", navela je ona. Policija nije navela koliko su stari otac i sin, ali je saopštila da je sin bio u konfliktu sa ocem otkad se pre nekog vremena ponovo vratio u Severnu teritoriju.

"Žestoko su se sukobili sinoć i tada je droga uništena. Sin je bio ogorčen i besan. Pitanje je da li je bio svestan da je posedovanje kanabisa nezakonito i da bi protiv njega mogla da bude podignuta optužnica", navela je Džorgensen.

Ona je rekla kako je sin izgleda smatrao da je uništenje droge daleko gori prekršaj od njenog posedovanja.

Zasad nisu podignute optužnice u ovom slučaju, navodi policija", objašnjavajući da su "dokazi uništeni".

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala