Najzanimljiviji sajt Balkanamamut
Umnogim naučno-fantastičnim filmovima holivudski kreatori vole da vrate na primer u život dinosauruse i ostala bića koja su davno izurmla u život .Možda nećemo imati potrebe niti će biti posla za nekog ludog naučnika, nekih tajnih ostrva sa izumrlim bićima...

  i DNK zarobljenih praistorijskih životinja u ćilibaru - jer mamut (ako je suditi po snimku) već luta u divljinama Sibira.!!

Stvorenje sa svim karakteristikama mamuta davno izumrle životinje je snimljeno je kako prelazi  preko reke u udaljenim ruskom regionu - Chukotka autonomnoj regiji.Na kratkom video snimku se vidi da ova misteriozno stvorenje ima koljove i  neodoljivo oblik ove misteriozne životinje podseća na slona sa crvenkasto-smeđim krznom odnosno praistorijskog mamuta!!

Snimak ovog "mamuta" je napravio Ruski inženjer, u udaljenom području Chukotke,prošlog leta koji je radio na planiranju prolaska puta.Za sada autor ovog filma nije bio dostupan za komentar, jer je video snimak izašao u javnost tek juče.

Pisac Paranormalnih stvari Majkl Koen je povodom ovog snimka rekao da je Sibir ogromna oblast,i da je  moguće da on sadrži mnogo neotkrivenih vrsta za ljude.A da li Sibri čuva tajnu i o živim mamutima to ostaje da se ispita i to je sasvim drugo pitanje.

41-godišnji Koen je dodao i to:"Veoma je moguće da je ova nekada brojna vrsta mamuta koja je izumrla još uvek opstaje u toj oblasti.”On je dodao: „Ako se dokaže da je mamut preživeo ili se uhvati živ mamut u Sibiru,to može pokrenuti dosta planova Rusiji da dodatno razviju i iskoriste značajne resurse Sibira.”

Dokazano je da su najočuvaniji leševi mamuta pronalaženi baš u ledenom Sibiru.Čudno je ovo sve ovo, jer ova  vrsta mamuta je nestala krajem  pleistocena ere pre 10 000 godina odnosno Ledenog doba.Dok je samo mala populacija i dalje živela oko sbirskog ostrva Vrangel do oko 1.700 godine pre nove ere kada su i oni izumrli.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala