Najzanimljiviji sajt BalkanaSvetskoj javnosti je u Majamiju predstavljen pozlaćeni lamborgini aventador LP700-4 automobil koji poseduje V motor sa 12 cilindara.Ovaj  zlatni Lamborgini aventador postiže brzinu od 350 kilometara na sat i ima gotovo 700 konjskih snaga....

A cena mu je  prava mala "sitnica" milion i po dolara.!
"Kombinovanjem "lamborginija" i zlata dobijate eksponat scenske umetnosti, koji objedinjuje dva najdragocenija proizvoda koja se danas nude na tržištu" izjavio je Brett David iz firme “Prestige Imports".Jedinstveni primerak automobila “aventador AU79” predstavljen je 16. juna na manifestaciji “Egzotiks end espresos”, koju “Prestiž imports” organizuje svakog meseca.


Nije poznato koliko je zlata upotrebljeno, ali se zna da je nanošenje sloja zlata trajalo 70 dana i da je cena “aventadora AU79” veća za 50.000 dolara od cene običnog “aventadora”.

Prema rečima Breta Dejvida, kompanija je odlučila da prodaje AU79 zato što ih zanimaju kreativna i nesvakidašnja rešenja. Prošle godine, predstavili su “lamborgini galjardo” ukrašen umetničkim delom stvorenim pomoću “Šarpijevih” markera.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1