Najzanimljiviji sajt Balkana

preživela udar granate lice

U Meksiku Karla Flores dobila je nadimak "Čudo od žene".Ono što se desilo njoj spada u bizarne i nemoguće stvari.Karla je majka troje dece prodvala je na ulici prodavala morske plodove u mjestu Culican u državi Sinaloa.Sve dok jednog trenutka nije začula prasak i osetila udar u svoje lice tog momenta nije bila više svesna šta joj se dogodilo.

Hitno je prevezena u bolnicu.Kada se osvestila u bolnici Culicanu mislila je da ju je pogodio kamen u lice. "Doktor me je pitao šta ti se desilo, ja sam rekla da mislim da me je pogodio kamen doktore.

Naravno posle rengdenskog pregleda doktori su otkrili da se radi nekoj vrsti projektila ali nisu znali tačno šta je u pitanju",izjavila je Flores medjima posle.
udar granate lice

Ispostavilo se da na snimku tj da je Karlu u lice udarila prava granata!Koja je bila ispaljena iz pravog ručnog bacača,ali ova meksikanak imala je veliku sreću nije eksplodirala,odnosno da Karli granata nije raznela lice.

Posle zaključka doktora uz pomoć rendgena delu bolnice gde je bila smeštana Karlao dmah proglašena vanredna situacija,


Karla je izolovana zbog granate u njenom licu jer ta granata je mogla da ubije još nekoga u prostoru od 10-ak metara prečnika.

Potom je nastao drugi problem a taj je bio da mnogi hirurzi nisu hteli da je operišu zbog neeksplodirane granate u licu.Na kraju operacija je obavljena,prijavila su se četiri dobrovoljca doktora dok su pri operaciji pomogli i meksički vojni stručnjaci.

 Flores je ostala bez većine zuba, lice joj je deformisano,a doktori su saopštili za medije da su potrebne još najmanje tri godine estetskih i ostalih hirurških operacija da bi se Karlino lice vratilo u stanje od pre udara granate u lice.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala