Najzanimljiviji sajt Balkana
Amerikanka Vera Olifant (16) iz okoline San Dijega nedavno je imala nezgodu.Ova mlada devojka slučajno je upala u leglo prepuno zmija zvečarki.I što je zastrašujuće zmije su je izujedale....

Na svu sreću Vera je preživela šest ujeda zmija otrovnica.Nezgoda se dogotila kada je Vera tražila signal na svom mobilnom telefonu da bi pozvala majku i poslala SMS poruku svom dečku.Hodajući tako ona se saplela i upala upala u leglo da bi potom osetila ujede zvečarki.

"Vid je odmah počeo da mi se muti.Prvo mi se učinilo da su se zmije stopile s lišćem, a onda su mi se na ivici vidnog polja pojavile crne tačkice i počela sam da gubim svest" izjavila je Vera za medije

Kad se vratila kući kod svog ujaka u Džamulu (naselje u okolini San Dijega),ispričala je šta joj se desilo da bi potom ujak odmah jesmestio u kola i odvezao u bolnicu.Vera je provela četiri dana na odeljenju intenzivne nege u bolnici Grasmont, gde su joj ubrizgali 24 doze protivotrova.

Kako doktori kažu tinejdžerica Vera se potpuno oporavila i za koji dan će ponovo krenuti u školu u El Kahonu.Vera ja posle ova nezgode sa zmijama zvečarkama izjavila da će sledeći put kad bude tražila signal biti mnogo više pažljivija nego ovaj sad put.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala