Najzanimljiviji sajt BalkanaDejlu Karmanu se desila bizarna i retka nesreća, mogli bi smo reći imao je sreću u nesreći.Njegova neobična nezgoda emitovala se pre neki dan na Discovery kanalu u emisiji Discovery Fit & Health.Dejla je dok je kosio travu u dvorištu....

svoje kuće u Stony Brooku u Njuorku pogodio ekser od skoro 10 cm veličine.Ova bizarna povreda koja mu se desila datira još od pre nekoliko godina tačnije pre pet godina u njegovoj kući u Njujorku.

 "Dok sam kosio travu u svom dvorištu nešto me je udarilo u grudi.Prvo sam pomislio da je reč o kamenu i nastavio da hodam", kaže Karman koji sada ima 78 godina.U međuvremenu njegova košulja se ubrzano natopila krvlju "Pomislio sam da me je pogodio neki oštriji kamen u grudi koji mi je slomio rebro ili jače zagrebao kožu", kaže on.

 Njegova supruga Luiza naterala ga je da ode kod doktora,pošto je Karman imao samo na grudima malu posekotinu,lekari nisu mislili da je on za njih hitan slučaj koliko i drugi prijavljeni tog dana.

 Na Karmanovu sreću doktori su bili uporni i na kraju su ga poslali na CT skener. "Kada sam podigao ruke iznad glave osetio sam bol kao da mi neko cepa grudi na komade", kaže Dejl.

A nakon urađenog CT skeniranja Dr. Todd Rosengart kardiolog ostao je zapanjen snimkom koji je video.Ispostavilo se da je reč o ekseru od skoro 10 cm dužine koji se zario u Dejlovo srce,tako da je Dejl odmah podvrgnut  operaciji uklanjanja.

Operacija je trajala puna dva sata nakon operacije i izlaska iz bolnice Karman se u potpunosti oporavio od ove bizarne nesreće sa ekserom koji mu umalo nije došao glave,a njemu je za "uspomenu" ostao snimak eksera koji mu se zabio u srce.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1