Najzanimljiviji sajt BalkanaDennisHennis
Denis Hennis (52) iz New Jersey-a se uspešno oporavlja u Univerzitetskoj bolnici u Camdenu,nakon onoga što je mu se desilio kada je radio na krovu kod svog komšije.Ovaj samostalni građevinac graditelj, radio je na krovu svog komšije kada mu se pištolj za eksere zaglavio.....

Denis da bi osposobio pištolj za dalji rad krenuo ga je da odglavljuje okrenuvši ga ka sebi Denis i slučajno se upucao.Ekser dug 10 centimetara koji je pištolj ispallio zario se Denisu direktno u njegovo srce!. Ekser je Denisu probio desnu stranu srca,u deo srca koji snadbeva pluća krvlju.

Hennisov doktor hirurg dr Majkl Rosenbloom je rekao da je najveći sretnik na planeti da je ovo što je preživeo isto kao da je osvojio premiju na lutriji.

"Od pre nekoliko dana sam dobio unuka 23. marta a mogao sam da budem mrtav nedelju dana kasnije " rekao je gospodin Hennis."Sada možemo da slavimo rođendan i ja i moj unuk zajedno."

A dr Rosenbloom je rekao da je ovo bio neobičan i redak medicinski slučaj gde je pacijent preživeo i to  samo zahvaljujućo nekoj čudnoj sreći I dodao je  "Zamislite da imate ekser u srcu a vi morate da uradite reanimaciju (kardio-plućna reanimaciju)"" Na kraju se ispostavilo da je manja ubodna rana nego što se u prvi mah mislio ali ipak ekser  je pogodio srce"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala