Najzanimljiviji sajt Balkana
Ilustracija: selidba

Jedna mlada porodica iz grada Bilstona iz Velike Britanije ostala je bez svega u kući pošto su postali žrtve prevare preko Facebooka. Beki Szenk i njen verenik Mark Higins trebali su se preseliti u novi stan, iznad puba koji ujedno vode njih dvoje...

Mladi bračni par koji imaju u 7 meseci staru kćerku putem društvene merže Facebook za potrebe selidbe kontaktirali su firmu Lee Green.

Iz "firme" za selidbe Lee Green, mladom bračnom paru su rekli da spavkuju sve u kutije i obeleže šta se u kojoj kutiji nalazi Becki ih je poslušala, a oni su onda stvari odneli u kombi.

Uverena da se sve njene porodične stvari sele u novi dom iznad paba kojeg su vodili, Beki se šokirala kada je saznala da su njene sve stvari nestale tj ukradene Umesto radnika, u njihov dom ušli su lopovi i uzeli sve što imaju.

Procenjuje se da su ih prevaranti oštetili za oko 10 hiljada funti. Kada je otišla na Facebook potražiti stranicu famozne "firme" za selidbe, ona je bila izbrisana.

" Muškarac mi je rekao da unapred spakujem sve naše stvari iz kuće u kutije i da ih obeležim. Nisam shvatila tada, ali prvo je uzimao one najvrednije stvari. Nikad nisam više plakala u životu. Jako sam uznemirena kad se setim da su moj zaručnički prsten i igračke mog deteta u nečijim rukama" izjavila je Beki medijima

Trebali su započeti novi život, a sada zavise od milostinje drugih da imaju sve što im treba za preživljavanje. Beki je izjavila da ona i njen verenik nemaju čak ni dekicu ispod koje bi spavali. Ali Beki kaže da su potrebe njene kćeke na prvom mestu.

"Neki ljudi su nam odmah po saznanju o čemu se radi došli dati najpotrebnije stvari,ali još uvek nemamo sve u svemu ovome moja kćerka je na prvom mestu " kaže Beki

Policija je potvrdila krađu nesretne mlade porodice i trenutno traže počinitelje ove "internet" prevare

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala