Najzanimljiviji sajt Balkanaprespavala svoj porodjaj

Britanka Džodi Robson (25) iz Birmingema u Engleskoj ima vrlo redak poremećaj. U pitanju je, kako doktori tvrde, Klajn-Levinov sindrom zbog koga Džodi  spava po nekoliko dana ili sedmica....

Džodi Robson se uopšte ne seća rođenja svog prvog sina zato što je prespavala porođaj! Probudila se tek tri nedelje kasnije.

Osim toga, ona je prespavala i mnoge druge važne događaje u svom životu, uključujući veći deo svog detinjstva, sestrin 18. rođendan, Božiće, praznike, razne proslave. Srećom, nije prespavala svoje sopstveno venčanje.

"U jednom trenutku samo sklopim oči i kada se probudim kažu mi da je prošlo nedjelju dana" izjavila je Džodi.

Prvi put joj se ovo dogodilo kada je imala 12 godina. Otišla je da prespava kod drugarice i nije se budila čitavih 8 dana. Nakon svake epizode spavanja, ona se budi dezorijentisana, ne zna gde se nalazi, ko su ljudi koji je okružuju.

"Ne mogu da se setim čak ni ko sam ja" kaže Džodi

Potrebno joj je i po nekoliko nedelja da potpuno dođe sebi. Za to vreme joj muž pomaže da se kupa, jede, oblači, jer ona uopšte ne zna šta radi i govori. On joj sve prepriča šta je sve propustila dok je spavala .

"Veoma me nervira ovo stanje, jer se ne sećam nekih momenata koji bi trebalo da mi budu dragoceni – kao što je rođenje mog prvog sina kojeg sam prespalavala " dodala je Džodi

Džodi kaže da spavanje nije ono najgore. Najstrašnija su buđenja i oporavak koji zatim sledi. Dok spava, muž je s vremena na vreme budi da ide u WC i nešto prezalogaji, nakon čega ona opet istog trena pada u san i ne seća se skoro ničega.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala