Najzanimljiviji sajt Balkanaispod hotelskog kreveta leš

Noć i letovanje u jednom hotelu nemenovanim turistima- jednom bračnom paru koji su odseli u Pataji na Tajlandu dugo će pamtiti ali po lošem jer su umesto odmora dobili horor uživo! Turisti će pamtiti Pataju i hotel po

lošem jer su saznali da su prespavali noć dok im je ispod dušeka bio pravi pravcati leš!

Oni su se 16. avgusta čekirali u hotel i odmah se požalili osoblju da im se u sobi oseća neprijatan miris. Kako nisu mogli da pronađu uzrok smrada, pristali su da u njoj prespavaju, a onda je ujutru usledio šok.

Tokom noći smrad je postajao sve gori i gori, a kada je čistačica ujutru došla i ona je rekla da u sobi ne može da se diše. Nakon detaljne pretrage, ispod dušeka pronađen leš transseksualke Amfon Kongsond (28),

Ispostavilo se da su Amfon ubila dvojica tinejdžera koji su dan pre napustili hotel. Momci starosti 17 i 14 godina, poznavali su Amfon putem Facebooka, a kobne noći su se sastali kako bi je zamolili da starijem mladiću nađe posao.

U nekom trenutku Amfon je počela da mu se nabacuje što je mladića razljutilo te je, uz pomoć druga, udavio devojku. Leš su potom sakrili ispod dušeka i napustili hotel.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala