Najzanimljiviji sajt Balkanapreživeo avio nesreću dobio na lutriji

Indijac Mohamed Bašir Abdul Kandar (62) koji se nalazio u avionu na letu EK521 kada se avion zabio u pistu u Dubaiju i zapalio, moglo bi se reći da je pravi pravcati srećnik....

samo šest dana nakon tog incidenta osvojio je milion dolara na lutriji.

Srećni indijac Kandar (62) kupio je dobitni listić kada je krenuo s porodicom na letovanje u grad Tiruvanantapuram na jugu Indije. Listić, kaže, kupi svaki put kad putuje za Indiju, a ovo mu je bio čak 17 put da je kupio listić na aerodromu.

"Zahvalan sam Bogu što sam uspeo da pobegnem iz aviona u plamenu i verujem da je ovaj dobitak na lutriji razlog što sam preživeo. Znam da me je Bog spasao zbog nečeg, a možda je to baš ovaj dobitak " rekao je Kandar koji je premiju osvojio samo mesec dana pre odlaska u penziju.

Bez obzira na dobitak, Kandar će, kaže, nastaviti da radi jer "ništa ne može da se poredi sa zadovoljstvom kada živite od novca zarađenog sopstvenim rukama".

"Ako me pitate za planove, želim da pomognem siromašnoj deci i ostalima u Kerali kojima treba finansijska pomoć i medicinska potpora. Ne želim da dam novac u humanitarne svrhe niti da pokrenem biznis, želim sam da pronađem ljude kojima zaista treba i lično da im ga dam. I ja sam bio siromašan i znam kroz šta ti ljudi prolaze" rekao je Kader, koji radi kao trgovac automobilima i zarađuje oko 8000 dirhama (oko 2.000 evra) mesečno.

Inače ovaj srećni indijac je bio jedan od 282 putnika na letu iz Tiruvanantapurama u Dubai koji se desio 3. avgusta.

Svi putnici su preživeli zahvaljujući brzoj reakciji posade, a preminuo je vatrogasac koji je gasio požar koji je zahvatio trup aviona.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala