Najzanimljiviji sajt Balkana

grob živ zakopan
U gradu Sao Paolo odnosno groblju,se desio jedan neobičan i bizaran incident  koji se srećno .Jedna anonimna žena dok je išla ka porodičnoj grobnici kada je čula nečiji prigušeni zvuk dozivanja u pomoć.....

Kada je krenula ka prigušenom misterioznomm zvuku, nedugo zatim je ugledala ruku kako izviruje iz zemlje odnosno gorba i pomera se!

Nakon ruke koja je mahala iz gorba videla je kada se približila i telo nesrećnikaPrestravljena žena, gledajući “mrtvog” čoveka koji pokušava da izađe iz svog groba, instinktivno je pobegla vrišteći,i odmah alarmirala policiju, koja je prvo bila vrlo skeptična prema ovom iskazu prestravljene žene sa groblja.


Policajcima ova priča nije bila realna pa je jadna i prestravljena žena otrčala do grobljanske kancelarije, odakle su odmah poslali službu da proveri situaciju.

Utvrđeno je da naprasno sahranjeni čovek i dalje diše,te je veoma brzo otkopan i prevezen do prve bolnice.Kako se kasnije saznalo, u pitanju je službenik gradske skupštine, za koga se veruje da je napadnut i pretučen, a zatim živ zakopan u prvo slobodno grobno mesto.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala